Se vad som händer i vår community

Förbättra dina vanor på 28 dagar med “Atomic Habits Challenge”

I över 20 år har jag coachat och handlett individer på olika sätt. 

  • Som lärare och som skolledare  i grundskolan
  • Som ledarskapskonsult
  • Som gymägare
  • Som business mentor
  • Som fotbollstränare

Under alla dessa år har jag hunnit studera mängder av individer och deras förmåga att lära sig och utvecklas. Jag har också hunnit ta del av forskning kring lärande och utveckling, beteenden och mönster som kännetecknar de som “lyckas”. Jag har både lyckats och misslyckats i MINA försök att coacha och hjälpa individer. Mina erfarenheter är många, jag har lärt mig saker om mig själv och om andra.

En del av detta har jag nu kokat ned i en “Atomic Habits Challenge”, en 28 dagars (gratis såklart) onlinekurs som ger dig möjlighet att träna din egen förmåga att etablera bättre vanor. För att jag vill att fler människor ska känna att de KAN påverka sina vanor och därigenom må bättre.

Du kommer att få enkla uppgifter och utmaningar kring SEMM- Sleap-Eat-Move-Manage. 

Du får dagliga uppgifter och du kommer själv att tracka dina resultat. Över tid varieras utmaningar kring mindset och stress. Du kommer att äta lite bättre, du kommer att röra på dig mer och du kommer att sova lite bättre. En del av de utmaningar som handlar om mindset kommer att göra dig nervös, du kommer att kliva utanför din comfort zone ibland!

Är du beredd att testa?

Utmaningen är gratis, du kommer att betala med dina små ansträngningar. 28 dagar, massor av positiva effekter.

Signa upp via denna länk så kör vi!

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

Learn more about our privacy & cookie policy.

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy