Se vad som händer i vår community

Kom igång med träningen under eller efter din graviditet!

Behöver du komma igång med träningen under eller efter din graviditet?
I April startade vi på CrossFit 162 West i Vinsta upp en ny träningsform designat för mammor. Träningen är till för alla mammor som vill träna innan eller efter förlossning. Träningen är till för dig som vill hitta tillbaka till träningen eller starta upp den nya goda vanan att träna. Under träningspassen fokuserar vi på varierad träning som innefattar kondition, styrka, stabilitet och rörlighet designad för mammor som vill känna sig trygga och stabila i kroppen under eller efter sin graviditet. Det viktigaste av allt – vi anpassar träningen efter din nivå! Låter detta som något för dig? Maila cornelia@crossfit162west.se

Hur vet du att du är redo att börja träna efter förlossningen?
Alla är olika. När du känner dig tillräckligt pigg och återhämtad efter din förlossning kan du börja tänka på att träna igen. För att du skall få den bästa möjliga starten hos oss ingår även en individanpassad STAC-Screening där du tillsammans med en coach blir screenad. Detta betyder att man testar alla kroppens muskler och funktioner för att leta efter vart just du behöver bli starkare, rörligare eller förbättra din koordination. Efter Screeningen får du därför ett individanpassat träningsprogram som du kan göra både hemma eller här på boxen!

I dagens blogginlägg kommer vi även att bjuda på tre enkla hemövningar du kan göra som gravid eller efter din förlossning.
1. Magandning. Fokusera på att andas med magen. När du drar in luft genom näsan skall magen expandera och bröstkorgen skall vara stilla. Undvik att andas högt uppe i bröstet.

Learn more about our privacy & cookie policy.