Se vad som händer i vår community

Screening & Mamma-CrossFit ska hjälpa Sara att bli av med sin ryggvärk!

Sara ska nu börja träna Mamma-CrossFit hos oss på CrossFit 162 West. Hon har under flera månader inte kunnat gå på grund av ryggvärk och ischias, så nu vill hon bygga upp styrkan och hitta kontrollen igen över sin kropp!

Nu har hon gjort sin Screening och fått ett individuellt träningsupplägg som kommer att hjälpa henne stärka upp de muskler just HON behöver. Hon har även fått en del rörlighetsövningar för rygg, axlar och höft på grund av att hon haft stela muskler i just dessa områden som lett till hennes ryggvärk.

Under en Screening undersöker vi hela kroppen med en rad olika tester som är utformade just efter den person vi har framför oss – i detta fallet Sara som är nybliven mamma. Men det kan även vara en hockeyspelare, en distanslöpare eller någon som aldrig tidigare tränat. Efter Screeningen sätts ett träningsprogram ihop efter de resultat testerna gett. Allas träningsprogram ser olika ut.

Lyssna på vad Sara har att säga om Screeningen, sitt träningsprogram och VARFÖR hon valt att börja träna Mamma-CrossFit hos oss på CrossFit 162 West. (Spoiler: Hon ser mest fram emot att bli stark och träffa andra nyblivna mammor att träna med!)

Vill du också komma igång med träningen och göra en Screening? Boka ditt No Sweat Intro här så hjälper vi dig!

POPULAR POSTS

BOKA EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

Learn more about our privacy & cookie policy.