Se vad som händer i vår community

Var ska jag börja?

Så, vi har överlevt den första vågen av en pandemi. Vi har överlevt en världsomfattande katastrof och vi har alla ”kommit ut på andra sidan” som förändrade individer.
Vad har vi lärt oss? För min del så har jag ytterligare stärkts i min uppfattning om hur viktig min och min släkts hälsa är, när en pandemi slår till är hälsan allt vi har.
Jag pratar inte bara om Corona, under den här perioden handlar det ju om att inte behöva besöka läkare eller sjukhus för någon annan åkomma heller. Under den här perioden har operationer fått ställas in, årliga läkarbesök får skjutas upp och det mesta som inte är livshotande har helt enkelt fått vänta. Man MÅSTE vara vid god hälsa för att kunna skjuta upp läkarbesök några månader.
Så du har tagit det första steget och bestämt dig för att göra någonting. Du vet att du vill och behöver förbättra din hälsa, din fysik och din kost, men vad gör du nu?
Känslan av att vara överväldigad kan lätt uppstå när man ska välja en plan för sin kost eller träning, det finns helt enkelt så mycket där ute. Färdiga program och kostplaner på nätet. Online-coacher med färdiga utmaningar och mirakelkurer , ”15-minutersfix” eller ”detoxvarianter”. Men att träna själv hemma är SVÅRT. Om det inte vore det skulle de flesta lyckas mycket bättre med sin träning än de gör.
Jag vill inte bara ha en träningsplan, jag vill ha någon som motiverar mig genom att förklara varför jag gör saker, jag vill ha någon som peppar mig om det är motigt och jag vill ha någon som ser till att jag tränar smart och säkert.
Jag vill inte bara ha en receptbank, jag behöver en nutritionscoach som håller mig ansvarig och följer upp och jag vill ha någon att fira med när det går bra.

JAG BEHÖVER EN COACH
Många som går in på ett gym för första gången får klara sig själva. I bästa fall visar någon dem runt och ger någon slags introduktion men efter det är du på egen hand. Du sneglar på andra för att försöka förstå hur vissa maskiner fungerar eller så får du råd av någon som utgår enbart från egna erfarenheter, utan att veta vad du har för behov eller mål. Ingen följer upp om du får resultat eller om du har kul. Det kan gå åratal på gymet utan att du lärt känna mer än en handfull personer.
När du kommer in på vårt gym så börjar vi med ett samtal. Vi lär oss mer om dig. Vad är dina mål? Vilka tidigare träningserfarenheter har du? Vad fungerar för dig när det gäller nutrition och vad behöver du hjälp med? Det finns ingen universallösning för alla hos oss, det existerar ingen sån.
Varje person som knallar in hos oss för första gången får en coach som guidar dem på rätt väg. Varje gång du kommer in på gymet från och med då kommer det att finnas en coach där som guidar dig genom din nutrition och din träning.
Är personlig träning det bästa alternativet för att nå dina mål? Det hjälper en coach dig att bestämma.
Är gruppträning något som passar dig och dina mål? En coach hjälper dig att avgöra det.
Behöver du nutritionscoaching? En coach hjälper dig att komma underfund med det.
DET ÄR SLUT MED GISSANDET
Första gången jag gick in på ett gym hade jag ingen aning hur jag skulle göra. Olika maskiner och vikter som jag aldrig sett och ingen som visade mig hur jag skulle göra. Jag fick hjälp av en kompis och härmade det han gjorde men det blev ju till slut samma sak vecka ut och vecka in, det motiverade mig inte tillräckligt för att jag skulle fortsätta.
Kommer man in på våra gym så blir du välkomnad, antingen av din personliga tränare eller av coachen som ska leda gruppträningen för dagen och dessutom hälsar alla i gruppklassen glatt på dig. Är du ny kan du räkna med en presentationsrunda och att många kommer att hälsa dig hjärtligt välkommen till klubben.
Du behöver inte fundera på vad du ska träna, det berättar din coach. Du behöver inte vara orolig för nya övningar, din coach går igenom dem och hjälper dig och alla andra med teknik. Du behöver inte vara orolig för att det ska vara enformigt, träningspassen är alltid varierade och olika, såvida vi inte testar något för att se hur vi har utvecklats.
Du behöver inte fundera på hur du ska anpassa ett träningspass efter dina kunskaper eller eventuella skador, coachen finns alltid där för att hjälpa dig med sådant.
VI VILL HJÄLPA DIG
Om du vet att du vill förbättra din hälsa, fysik och/eller kost, men du vet inte var du ska börja, boka ett samtal med oss. Vi vill hjälpa dig.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

Learn more about our privacy & cookie policy.

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy